Μυρσίνη Δήμου
Αγίου Κωνσταντίνου 68, 163 46 Ηλιούπολη
5.0 από 30 αξιολογήσεις

Σχετικά με αυτό το κέντρο

Διαθέσιμη εφαρμογή KUMON App. Πιστοποίηση Διαδικτυακής Παρακολούθησης
Καλώς ήρθατε στο κέντρο μάθησης Ηλιούπολης.
Εδώ παιδιά όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων μαθαίνουν με τα προγράμματα μαθηματικών και αγγλικών της KUMON.

Το κέντρο της Ηλιούπολης άνοιξε τον Ιούλιο του 2008 και απευθύνεται σε μαθητές 3 έως 16 ετών. Η μέθοδος μάθησης KUMON παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη που βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν το δυναμικό τους τόσο κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων, όσο και αργότερα.

 

Παράλληλα με τη δημιουργία γερών βάσεων στα μαθηματικά και αγγλικά , η KUMON βοηθά το παιδί σας να:
 
  • βελτιώσει τη συγκέντρωσή του
  • δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή του
  • αναπτύξει την αυτενεργή μαθησιακή ικανότητα και αυτοπειθαρχία
  • γίνει αυτόνομο
  • αποκτήσει θετική στάση απέναντι στη μελέτη και στη μάθηση
  • έχει ακαδημαϊκή επιτυχία

Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε την εφαρμογή KUMON App σε αυτό το Κέντρο Μάθησης.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 
 
Ονομάζομαι Μυρσίνη Δήμου και είμαι η υπεύθυνη παιδαγωγός του κέντρου μάθησης KUMON Ηλιούπολης.

Πάντα πίστευα πως όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, έχουν περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι τα ίδια θεωρούν.
Νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τη μέθοδο KUMON γιατί μέσα από αυτήν βλέπω τα παιδιά να αλλάζουν και να πιστεύουν στον εαυτό τους.
Με την καθημερινή εργασία διαπιστώνουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τη γνώση και τη μάθηση, στηριζόμενα στις δικές τους δυνάμεις.

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι να τα βλέπω να ανακαλύπτουν ότι «μπορούν», να ενθουσιάζονται με τον εαυτό τους και να θέτουν τους επόμενους στόχους.
Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο από εκείνα, και αυτός είναι ένας λόγος για να χαμογελάω!

Ώρες μαθημάτων

Δευτέρα 15:00 - 19:00
Τρίτη 15:00 - 19:00
Τετάρτη Ημέρα χωρίς μαθήματα
Πέμπτη 15:00 - 19:00
Παρασκευή 15:00 - 19:00
Σάββατο Ημέρα χωρίς μαθήματα
Κυριακή Ημέρα χωρίς μαθήματα

Τιμές

Εφάπαξ χρέωση
Τέλος εγγραφής € 30
Τι είναι η πληρωμή εγγραφής;
Για να ξεκινήσετε το παιδί σας τα μαθήματα KUMON, θα πληρώσετε ένα τέλος εγγραφής για να εγγραφεί ως μαθητής/μαθήτρια
Ανά μήνα
Ανά θεματική ενότητα € 70


Το παιδί σας θα παρακολουθεί μαθήματα στο κέντρο KUMON έως δύο ημέρες την εβδομάδα


Πέντε ακόμα εργασίες θα ολοκληρώνονται στο σπίτι κάθε βδομάδα
 Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα;
Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών μιας ημέρας μπορεί να είναι περίπου 30 λεπτά ανά θεματική ενότητα. Ο χρόνος μελέτης εξαρτάται αποκλειστικά από το κάθε άτομο και το επίπεδο του προγράμματος που παρακολουθεί. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κέντρου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω των υφιστάμενων κυβερνητικών περιορισμών.
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Διαθέσιμη εφαρμογή KUMON App.
Τμήμα Αρχικής Εκπαίδευσης
Χώρος αναμονής
Δημόσια συγκοινωνία - Μετρό
Δημόσια συγκοινωνία - Λεωφορείο

Λάβετε οδηγίες

Αγίου Κωνσταντίνου 68
Ηλιούπολη
163 46
Οδήγηση
ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση

Αξιολογήσεις κέντρου

Γενική αξιολόγηση

5

Από 30 αξιολογήσεις στο Google

Γενική αξιολόγηση

Σύρετε για να δείτε περισσότερα

Πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα η KUMON δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σχολικό πρόγραμμα, αλλά συμπληρώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ο σημαντικότερος στόχος της μεθόδου KUMON είναι να αναπτυχθεί η ικανότητα αυτόνομης μάθησης. Αυτή η ικανότητα αυτόνομης μάθησης θα ωφελήσει τις επιδόσεις των μαθητών σε όλα τα ακαδημαϊκά πεδία γενικότερα. Η KUMON είναι συντονισμένη επακριβώς με το βέλτιστο επίπεδο μάθησης κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως της ηλικίας του, και εξασφαλίζει τη διεύρυνση και την εξέλιξη των ικανοτήτων του, της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων του, μέσω επιλεγμένων ασκήσεων.
 
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι΄αυτό. Σήμερα έχουμε από παιδιά μόλις δύο ετών έως μαθητές λίγο πριν το πανεπιστήμιο. Σε κάποια κέντρα μάθησης έχουν γραφτεί ακόμα και ενήλικες και συνταξιούχοι, για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους. Η KUMON βοηθά παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως από τις ικανότητές τους. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσουν, τόσο πιο νωρίς θα αποκτήσουν δεξιότητες και θα απολαύσουν μεγαλύτερα οφέλη. Εφόσον η οικογένειά σας είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μάθησης, η KUMON είναι έτοιμη να σας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου σας.
Η KUMON προσφέρει πολύ περισσότερα από την ενισχυτική διδασκαλία και διαφέρει σημαντικά από τη συμβατική σχολική εκπαίδευση. Αντί να προετοιμάζεται ο μαθητής για συγκεκριμένες εξετάσεις ή αξιολογήσεις, η KUMON του παρέχει τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης και μάλιστα μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και προσεκτικά προετοιμασμένα φύλλα εργασιών.

Παράλληλα με την ανάπτυξη καίριων ικανοτήτων στα μαθηματικά και τα αγγλικά, κάθε μαθητής της KUMON χτίζει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μάθηση και πίστη στις ικανότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής της KUMON δεν εξαρτάται - ούτε περιορίζεται - από τις ικανότητες και τις γνώσεις άλλων.
 
Η μέθοδος KUMON είναι ένα πρόγραμμα αυτόνομης μάθησης, παρ’ όλα αυτά κάθε μαθητής διαρκώς λαμβάνει στήριξη από τον παιδαγωγό του. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα φύλλα εργασιών δείχνουν στους μαθητές πώς να βρίσκουν μόνοι τους τις λύσεις, ενώ ο παιδαγωγός προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Η κυριότερη εργασία του παιδαγωγού σε ένα κέντρο μάθησης είναι να παρακολουθεί τους μαθητές όσο εργάζονται και να τους εκπαιδεύει στο πώς μπορούν να ανακαλύψουν τη λύση μέσα από την ύλη. Σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσσονται οι ικανότητες της προσεκτικής παρατήρησης, της κριτικής ικανότητας, της αναφοράς σε προϋπάρχουσες γνώσεις και της δοκιμής ως διαδικασία μάθησης. Προϋπόθεση είναι οι ασκήσεις ποτέ να μην είναι υπερβολικά δύσκολες ή υπερβολικά εύκολες.
Η KUMON είναι ιδανική για όλα τα παιδιά. Αυτό οφείλεται στην εξατομικευμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία μας που πάντα θέτει το εξής ερώτημα: «Τι ακριβώς ξέρει το παιδί στην πραγματικότητα, και ποιο θα ήταν το κατάλληλο επόμενο βήμα;» Το αν ένα παιδί είναι «αδύναμο» ή «δυνατό» είναι χαρακτηρισμοί που απορρίπτουμε. Χαρακτηρίζουμε τις μαθησιακές ικανότητες όχι μόνο βάσει του βαθμού κατανόησης, αλλά και των διαδικασιών σκέψης και εργασίας του παιδιού, καθώς και της στάσης του απέναντι στη μάθηση. Οποιαδήποτε ικανότητα σε αυτούς τους τομείς γίνεται αντιληπτή, και τα όρια διευρύνονται όλο και περισσότερο.

Μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης καταρτίζεται ένα εκπαιδευτικό σχέδιο, ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες του παιδιού και ανεξάρτητα από το σημείο εκκίνησής του, να ανταποκριθεί στο Διεθνές Πρότυπο της KUMON (μια διεθνή βαθμίδα που προσεγγίζει το επίπεδο του αντίστοιχου σχολικού έτους). Η KUMON καλωσορίζει εξίσου τόσο μαθητές με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες, όσο και ταλαντούχα και προικισμένα παιδιά, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα και που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.
 

Κάντε μια ερώτηση