Αδράξτε την ευκαιρία και δοκιμάστε μας για 14 ημέρες!

Η KUMON έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα που είναι κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ξεκινώντας από την ηλικία των δύο ετών. Πιστεύουμε πραγματικά ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να μάθει κανείς καθώς επίσης να μεγιστοποιήσει το δυναμικό του.

Τα προγράμματα Αγγλικών και Μαθηματικών μας βοηθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ μικρή ηλικία να καταπιαστούν με τους αριθμούς καθώς και την ομιλία, την ανάγνωση και τη γραφή της αγγλικής γλώσσας με ελκυστικό τρόπο μέσω πολύχρωμων, ευχάριστων φύλλων εργασίας, εγχειριδίων διδασκαλίας με ηχογραφημένα CD από γηγενείς ομιλητές και μέσω της υποστήριξης των Παιδαγωγών μας.  Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύτιμες δεξιότητες και τρόπους για να βελτιώσουν τη συγκέντρωση και το εύρος προσοχής τους καθώς και αποτελεσματικές πρακτικές μάθησης που θα τους βοηθήσουν μόλις ξεκινήσουν το σχολείο αλλά και αργότερα.
 
Τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση στα Αγγλικά και τα Μαθηματικά, εξελίσσουν σταδιακά δεξιότητες μέσω μικρών βημάτων με τα φύλλα εργασίας μας και αναπτύσσουν άνεση και ευχέρεια με κάθε θέμα που ασχολούνται προτού προχωρήσουν σε άλλα.

 

Εγγραφείτε στις δύο δωρεάν δοκιμαστικές εβδομάδες μέσα σε λίγα βήματα!


Κάντε αίτηση τώρα να δοκιμάσετε την KUMON δωρεάν για δύο εβδομάδες:
 
1. Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος
Αφιερώστε 1 λεπτό. Χρειαζόμαστε μόνο κάποια αρχικά στοιχεία για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για εσάς και το παιδί σας.

2. Συζητήστε με τον Παιδαγωγό της περιοχής σας για την KUMON
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση.  
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο KUMON και το παιδί σας θα κάνει μια διαγνωστική αξιολόγηση.  

3. Διαγνωστική Αξιολόγηση
Η διαγνωστική αξιολόγηση είναι μια σύντομη εξέταση που δείχνει στον Παιδαγωγό τις ικανότητες του παιδιού σας σ' αυτή τη φάση. Με βάση το αποτέλεσμα ο Παιδαγωγός καθορίζει το σημείο εκκίνησης στο αντίστοιχο πρόγραμμα της KUMON και καταρτά ένα σχέδιο εργασίας.  

4. Πρώτη μέρα στο Κέντρο Μάθησης KUMON
Το παιδί σας ξεκινά τώρα το ατομικό του ταξίδι στη μάθηση. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται στο Κέντρο Μάθησης 2 φορές την εβδομάδα και παίρνουν εργασίες για όλες τις υπόλοιπες ημέρες στο σπίτι - 2 εβδομάδες χωρίς οικονομική επιβάρυνση και χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση!
ΔΩΡΕΆΝ

Εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή του παιδιού σας

Επιλέξτε κέντρο
Το παιδί σας
Τα στοιχεία σας