Μαθησιακή Αριστεία σε αβέβαιους καιρούς

Οι μαθητές μας είναι πολύ τυχεροί που η μάθηση με την KUMON είναι εφικτή οπουδήποτε. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της ανεξάρτητης μάθησης και τη χαρά μέσα από αυτή.

Τα προγράμματά μας δημιουργούν ισχυρά θεμέλια στα Μαθηματικά και στ’ Αγγλικά, χτίζοντας σταδιακά την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας. Οι μαθητές της KUMON αισθάνονται αρκετά σίγουροι στη διαδικασία της μάθησής τους ούτως ώστε να επιδιώκουν να προχωρούν αυτόνομα αλλά και να βελτιώνουν συνεχώς το δυναμικό τους.

Η συνεχής μάθηση, ακόμα και όταν τα σχολεία είναι κλειστά, θα δώσει άνεση επιστροφής στην κανονικότητα μετά τις διακοπές ή τη λήξη της πανδημίας.

Η καθημερινή άσκηση βελτιώνει τις ικανότητες και την ευχέρεια του μαθητή μέσα από μικρά, διαχειρίσιμα βήματα. Στην παρούσα φάση υποστηρίζουμε παιδιά σε όλη τη χώρα ενόσω τα σχολεία παραμένουν κλειστά, παρέχοντάς τους την απαραίτητη δομή για μια εύρυθμη καθημερινότητα και συνέχιση της μάθησης.

 

 

Οι καταρτισμένοι Παιδαγωγοί μας:

 
 • Καθορίζουν την καθημερινή ποσότητα εργασίας για το παιδί σας και του παρέχουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό.
 
 • Ελέγχουν τακτικά το εξατομικευμένο σχέδιο εργασίας του παιδιού σας.
 
 • Παρέχουν στο παιδί σας προσωπική υποστήριξη και συμβουλευτική (για παράδειγμα, μέσα από τηλε-συνεδρίες).

Είστε καινούργιοι στην KUMON;

Θα θέλατε να γράψετε το παιδί σας στην KUMON ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες; Κανένα πρόβλημα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ο σχετικός παιδαγωγός της KUMON θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κέντρου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω των υφιστάμενων κυβερνητικών περιορισμών, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει καθυστερήσεις στη διαδικασία εγγραφής.

Παρακολουθήστε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) για να δείτε πως λειτουργεί μια εγγραφή διαδικτυακά.
Ειδικευμένο προσωπικό
Εγγραφή διαδικτυακά
Μοναδική μέθοδος μάθησης

Τέσσερα βήματα για να ξεκινήσετε το ταξίδι του παιδιού σας με την KUMON:

 1. Συμπληρώστε τo έντυπο εγγραφής
  Θα χρειαστείτε λιγότερο από ένα λεπτό. Εκτός από τα στοιχεία επικοινωνίας σας, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία για το παιδί σας.

 2. Συνάντηση με τον παιδαγωγό  του κέντρου
  Ο παιδαγωγός του κέντρου KUMON της περιοχής σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ορίσετε συναντήσεις: ενημέρωσης για την μέθοδο και διαγνωστικής αξιολόγησης, χωρίς καμία χρέωση.

 3. Δωρεάν διαγνωστική αξιολόγηση
  Η διαγνωστική αξιολόγηση περιλαμβάνει μία σύντομη αξιολόγηση του παιδιού, που δείχνει στον παιδαγωγό τις ικανότητες του παιδιού σας. Με βάση το αποτέλεσμα, ο παιδαγωγός κατατάσει το παιδί σας στην κατάλληλη βαθμίδα του αντίστοιχου προγράμματος, και ανιχνεύει τους επόμενους τομείς ανάπτυξης του παιδιού μέσω της KUMON.

 4. Το παιδί σας ξεκινάει το προσωπικό του πρόγραμμα μάθησης
  Υποστηριζόμενο από τον Παιδαγωγό της KUMON, το παιδί σας θα ξεκινήσει το προσωπικό του ταξίδι με την KUMON.

ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν εγγραφή διαδικτυακά

Επιλέξτε κέντρο
Το παιδί σας
Τα στοιχεία σας

Kαθοδήγηση από ειδικούς

+

Αναγνωρισμένη μέθοδος

+

Aυτόνομη μάθηση

Μακτροπρόθεσμη επιτυχία

=